معرفی وبلاگ
ما باید این توجه را هیچوقت از خود بیرون نکنیم، از مغز خود بیرون نکنیم که ما بندگان خدا هستیم و در راه او و در سبیل او حرکت می کنیم و پیشروی می کنیم. اگر شهادت نصیب شد، سعادت است و اگر پیروزی نصیب شد سعادت است. حضرت امام خمینی (ره)
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 390031
تعداد نوشته ها : 139
تعداد نظرات : 14
Rss
طراح قالب
GraphistThem244

گردآوری و تألیف مظفر چشمه‏سهرابی؛ زیر نظر علی شکوئی. - تهران: بنیاد شهید انقلاب اسلامی، نشر شاهد، (چاپ اول): 1378. بیست، 856 ص.  شمارگان: 1500 نسخه.  این کتاب شامل 6050 مدخل (2569 عنوان کتاب، 808 مدخل مربوط به بخشهایی از کتاب، 36 پایان‏نامه و 2637 مقاله) درباره‏ی موضوع‏های مربوط به شهید و شهادت است. این کتابشناسی چهار بخش دارد: «بخش اول: کتابها؛ بخش دوم: بخشی از کتاب؛ بخش سوم: پایان‏نامه‏های تحصیلی و بخش چهارم: مقاله‏ها». مدخلها بر اساس الفبایی سرشناسه (نویسنده یا عنوان) در هر بخش مرتب شده‏اند. اطلاعات هر مدخل، شامل؛ شماره‏ی مدخل، نام نویسنده، عنوان و اطلاعات مربوط به نشر [(محل نشر، ناشر و سال نشر برای کتابها، (شماره‏ی صفحه برای بخشی از کتاب)، (سال اتمام پایان‏نامه)، (عنوان نشریه، شماره‏ی جلد، سال نشر و شماره‏ی صفحه برای مقاله‏ها)]» است. در پایان کتاب، نمایه‏های موضوع، عنوان، نام اشخاص و مؤسسات، با ارجاع به شماره‏ی مدخل، و نیز سیاهه‏ی اسامی کتابخانه‏ها و مراکز اطلاع‏رسانی مورد مراجعه و سیاهه‏ی عناوین نشریات و کتابشناسی‏های مورد بررسی ارائه شده است.

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

پنج شنبه 1389/6/25

(مرحله اول): فهرست آماری و اطلاعات کتابشناسی حسین حداد. - تهران: بنیاد جانبازان و مستضعفان، معاونت فرهنگی؛ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر مطالعات و تحقیقات فرهنگی، 270.1372 ص.  این کتاب به مناسبت برگزاری سمینار بررسی رمان جنگ در ایران و جهان (کرمانشاه 16 تا 18 شهریور ماه 1372) منتشر شده است.  مشخصات کتابشناختی کتابها در این کتابشناسی در چهار بخش اصلی به صورت الفبایی از روی نام نویسندگان تنظیم شده است. بخش اول: قصه‏های جنگ کودکان و نوجوانان که به صورت کتاب چاپ شده است.بخش دوم: قصه‏های جنگ کودکان و نوجوانان که در مجلات کودکان و نوجوانان به چاپ رسیده‏اند. بخش سوم: قصه‏های جنگ بزرگسالان که به صورت کتاب چاپ شده‏اند. بخش چهارم: کتابشناسی نقد قصه‏های جنگ (برگرفته از مجلات و کتابهای نظری و نقد ادبی) و بخش پنجم نیز به فهرست‏ها اختصاص یافته؛ که این، خود، شامل یازده قسمت جداگانه است.

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

پنج شنبه 1389/6/25

 تألیف محمدعلی رونق.- اهواز: جهاد دانشگاهی دانشگاه اهواز، (چاپ اول): 581.1368 ص.  عنوان پشت جلد به انگلیسی:The Biliograaphy of Khouzestan  شمارگان: 1000 نسخه.  این کتابشناسی شامل 1900 مدخل (اعم از کتاب، مقاله و گزارش) درباره‏ی استان خوزستان است. اطلاعات، به موضوعات زیر تقسیم شده است: «کلیات، ادیان و مذاهب، علوم اجتماعی، زبان و گویشها، علوم خالص (منابع طبیعی، زمین‏شناسی، آب و آبیاری، محیط زیست و بوم‏شناسی)، علوم عملی (پزشکی، کشاورزی، صنایع و معادن و...)، هنرها (معماری، موسیقی، سینما)، ادبیات، تاریخ و تمدن (جغرافی، سفرنامه و خاطرات، زندگینامه) و جنگ ایران و عراق». تنظیم مدخلها در زیر موضوع‏ها، نظم الفبایی سرشناسه است. در پایان کتاب، نمایه‏ی موضوع و نمایه‏ی عام (نام اشخاص، عناوین، سازمانها و غیره) آمده است. اطلاعات هر مدخل شامل «نام پدیدآورنده، عنوان، مشخصات نشر (در مورد کتاب: محل نشر، ناشر، سال نشر و در مورد مقاله یا گزارش: عنوان نشریه، سال، جلد و شماره‏ی مربوطه)، تعداد صفحات،کلید واژه‏ها و توصیفگرهای موضوعی مربوط به آن «مدخل» است.

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

پنج شنبه 1389/6/25

 تهران: شورای عالی دفاع، ستاد فرماندهی کل قوا، معاونت فرهنگی و تبلیغات جنگ، 115.1367 ص.: نمودار.  شمارگان: ذکر نشده است.  این کتابشناسی از اولین کتابشناسی‏هایی است که درباره جنگ تحمیلی تنظیم شده است. پس از مقدمه‏ای درباره‏ی تاریخچه‏ی تدوین و سابقه‏ی کار کتابشناسی جنگ، تجزیه و تحلیل آماری از کتابهای مذکور در متن کتابشناسی ارائه شده است و سپس مشخصات کتابها، گزارشها و جزوه‏های شناسایی شده، به ترتیب الفبایی عنوان آمده است. در پایان نیز فهرست‏هایی از «نام اشخاص، نام ناشران ایرانی، نام ناشران عراقی، نام سایر ناشران و فهرست موضوعات» داده شده است. تعداد مدخلهای کتابشناسی 577 مدخل است و اطلاعات کتابشناختی ارائه شده درباره هر یک از کتابها / جزوه‏ها عبارت است از: نام کتاب، نویسنده، مترجم، عکاس، نقاش،تنظیم‏کننده، محل نشر (کشور - شهر)، ناشر، سال نشر، تعداد جلد یا صفحات و زبان. سعی گردآورندگان بر آن بوده است که فقط کتابها / جزوه‏هایی در مجموعه ذکر شوند که منحصرا درباره جنگ تحمیلی نوشته شده‏اند

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

پنج شنبه 1389/6/25

فرشته مولوی. - (تهران): نیلوفر، (چاپ اول):1371[525] ص. عنوان دیگر: کتابشناسی داستان کوتاه.  عنوان به انگلیسی: A Bibliography of Short Stories کتابنامه: ص. 523 - 513.  این کتاب حاوی مشخصات حدود 7000 داستان کوتاه است که بدون در نظر گرفتن گستره‏ی زمانی از آغاز پیدایش داستان کوتاه در ادبیات تا پایان سال 1371 به زبان فارسی منتشر شده است. کتاب دارای دو بخش است. در بخش اول مشخصات کتابشناختی هر داستان اعم از ایرانی و غیر ایرانی زیر نام نویسنده آن به ترتیب الفبایی آمده است و در بخش دوم فهرست‏های راهنما چاپ شده‏اند که مرکب از فهرست عنوان داستانها، فهرست نام مترجمان، فهرست نام نویسندگان خارجی، فهرست عنوان داستانهای خارجی و فهرست مآخذ می‏باشد. مشخصات داستانهای کوتاه مربوط به دفاع مقدس که طی دهه 1360 نوشته شده‏اند نیز تحت نام نویسندگان در کتاب آمده است که با استفاده از فهرست می‏توان به سهولت به مشخصات آنها دسترسی پیدا کرد.

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

پنج شنبه 1389/6/25
X