معرفی وبلاگ
ما باید این توجه را هیچوقت از خود بیرون نکنیم، از مغز خود بیرون نکنیم که ما بندگان خدا هستیم و در راه او و در سبیل او حرکت می کنیم و پیشروی می کنیم. اگر شهادت نصیب شد، سعادت است و اگر پیروزی نصیب شد سعادت است. حضرت امام خمینی (ره)
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 389974
تعداد نوشته ها : 139
تعداد نظرات : 14
Rss
طراح قالب
GraphistThem244

محسنصفری. - سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، 541.1370 ص.  این کتاب، اولین جلد از مجموعه‏ ی فهرست موضوعی فرهنگ دفاع مقدس است و به فهرست اعلام مناطق واماکن اختصاص یافته است. فهرست، با محوریت موضوعی مناطقی که درگیر جنگ بوده، یا آثار نبرد در آنها مشخص است و یا از عوامل مؤثر بوده‏ اند، تهیه و تدوین و به روش الفبایی تنظیم شده است. مرجع منتخب کتاب، مجله‏ ی پیام انقلاب، از سال 1359 تا پایان سال 1367 است. اطلاعات داده شده در فهرست، شامل چند بخش است که عبارتند از: «1) سرفصل (نوع مکان) 2) اسم (نام مکان) و3) مشخصه‏ ها. مشخصه‏ ها شامل موارد زیر است: الف) نوع مطلب، ب) عنوان مطلب،ج) نام شخصی که مطلب مربوط به اوست، د) تاریخ و شماره‏ ی نشریه و ه) شماره‏ ی صفحه و ستون درج مطلب». انواع مناطقی که در این فهرست اعلام آنها آمده است، بیش از 120 نوع است (مانند جاده، رودخانه، ورزشگاه و غیره). هریکاز این مناطق، خود اعلام متعددی را شامل می‏شوند؛ به طور مثال، تحت عنوان بیمارستان، نام بیش از شصت بیمارستان مختلف در سراسر کشور، که به نحوی با جنگ ارتباط داشته‏ اند، گردآوری شده است.

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

جمعه 1397/11/12

مهدیفهیمی. - تهران: پایداری، (چاپ اول): 47.1381 ص. 

شمارگان: 33000 نسخه. 

کتاب حاضر شامل مجموعه‏ ای از مدخل ها و کلمات قصار، عبارات و جملات ساخته شده و به کار برده شده از کلمه‏ ها و مدخل های مذکور است که به ترتیب نظم الفبایی مدخله ا و کلمات فوق ارائه شده است.

مدخل ها و کلمات در ارتباط با «حسن و قبح عقلی جنگ، بازتاب ذهن و فلسفه‏ی جنگ» هستند.

در بین مدخل های گردآوری شده‏ی مرتبط با جنگ، کلمات و مدخل هایی درباره‏ ی جنگ های جهانی، نهضت ها، رمان ها و سایر نوشته‏ ها مربوط به جنگ و نیز در مواردی، کلمات و مدخل های مرتبط با دفاع مقدس دیده می‏شود.

منبع: کتاب شناسی دفاع مقدس ( جلد 1 )

پنج شنبه 1397/7/19

نوشته علی دعموش العاملی؛ ترجمه غلامحسین باقری مهیاری رضا گرمابدری؛ ویرایش غلامحسین اعرابی.- تهران: دانشگاه امام حسین (ع)، موسسه چاپ و انتشارات، (چاپ اول): 336.1379 ص. - (دانشگاه امام حسین (ع)، موسسه چاپ و انتشارات؛ 87: سری علوم اسلامی؛ 4).  طراح روی جلد: عبدالحمید یغار.  عنوان اصلی: موسوعه الاستخبارات و الامن فی الاثار و النصوص الاسلامیه.  کتابنامه. شمارگان: 2000 نسخه.  جلد اول این دائرةالمعارف سه جلدی، که از آثار و متون اسلامی برگرفته شده، به مسائل اطلاعاتی، امنیتی، حفاظتی، ضد جاسوسی و... می‏پردازد. مطالب کتاب عبارتند از: «تجسس و پیگیری عیوب، سوءظن نسبت به دیگران، تهمت، رهبری و نظام، شناخت زمانه و اهل آن، هوشیاری و احتیاط، مشروعیت جمع‏آوری اطلاعات از  دشمن مسلمان و غیر مسلمان، موارد مشروعیت کسب خبر، اهداف و آمادگی دشمن، حضور در جنگ، کسب خبر از آگاهی‏ها و اطلاعات دشمن، شناسایی منطقه‏ی عملیاتی آینده، کسب آگاهی از زمین و محورهای حرکت، جاسوسی، شناسایی، کمین و مراقبت، مکانهای کمین، وظایف سازمانی فراگیر نیروهای شناسایی، حرکت جلودارها، انتخاب نقطه‏ی عزیمت جلودارها، تعداد پیشقراولان، استمرار شناسایی، کارآمد بودن سلاح و قابلیت آن برای جنگ، نحوه و چگونگی جاسوسی علیه دشمن، فراگیر بودن اطلاعات مورد نیاز، ترورهای تشکیلاتی دشمنان اسلام، عملیات تخریب، جنگ روانی، گروگان‏گیری و...».

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

پنج شنبه 1389/6/25

مهدی فهیمی. - تهران: پایداری، (چاپ اول): 47.1381 ص.  شمارگان: 33000 نسخه.  کتاب حاضر شامل مجموعه‏ای از مدخلها و کلمات قصار، عبارات و جملات ساخته شده و به کار برده شده از کلمه‏ها و مدخلهای مذکور است که به ترتیب نظم الفبایی مدخلها و کلمات فوق ارائه شده است. مدخلها و کلمات در ارتباط با «حسن و قبح عقلی جنگ، بازتاب ذهن و فلسفه‏ی جنگ» هستند. در بین مدخلهای گردآوری شده‏ی مرتبط با جنگ، کلمات و مدخلهایی درباره‏ی جنگهای جهانی، نهضتها، رمانها و سایر نوشته‏ها مربوط به جنگ و نیز در مواردی، کلمات و مدخلهای مرتبط با دفاع مقدس دیده می‏شود

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

پنج شنبه 1389/6/25

محسن صفری. - سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، 541.1370 ص.  این کتاب، اولین جلد از مجموعه‏ی فهرست موضوعی فرهنگ دفاع مقدس است و به فهرست اعلام مناطق و اماکن اختصاص یافته است. فهرست، با محوریت موضوعی مناطقی که درگیر جنگ بوده، یا آثار نبرد در آنها مشخص است و یا از عوامل مؤثر بوده‏اند، تهیه و تدوین و به روش الفبایی تنظیم شده است. مرجع منتخب کتاب، مجله‏ی پیام انقلاب، از سال 1359 تا پایان سال 1367 است. اطلاعات داده شده در فهرست، شامل چند بخش است که عبارتند از: «1) سرفصل (نوع مکان) 2) اسم (نام مکان) و 3) مشخصه‏ها. مشخصه‏ها شامل موارد زیر است: الف) نوع مطلب، ب) عنوان مطلب، ج) نام شخصی که مطلب مربوط به اوست، د) تاریخ و شماره‏ی نشریه و ه) شماره‏ی صفحه و ستون درج مطلب». انواع مناطقی که در این فهرست اعلام آنها آمده است، بیش از 120 نوع است (مانند جاده، رودخانه، ورزشگاه و غیره). هریک از این مناطق، خود اعلام متعددی را شامل می‏شوند؛ به طور مثال، تحت عنوان بیمارستان، نام بیش از شصت بیمارستان مختلف در سراسر کشور، که به نحوی با جنگ ارتباط داشته‏اند، گردآوری شده است.

منبع: کتاب کتاب شناسی دفاع مقدی ( جلد 1 )

پنج شنبه 1389/6/25
X