معرفی وبلاگ
ما باید این توجه را هیچوقت از خود بیرون نکنیم، از مغز خود بیرون نکنیم که ما بندگان خدا هستیم و در راه او و در سبیل او حرکت می کنیم و پیشروی می کنیم. اگر شهادت نصیب شد، سعادت است و اگر پیروزی نصیب شد سعادت است. حضرت امام خمینی (ره)
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 390044
تعداد نوشته ها : 139
تعداد نظرات : 14
Rss
طراح قالب
GraphistThem244
New Page 3

چمران جنگجویی پرهیزکار و معلمی متعهد بود 

بسم الله الرحمن الرحیم 

انا لله و انا الیه راجعون 

شهادت انسان ساز سردار پرافتخار اسلام و مجاهد بیدار و متعهد راه تعالی و پیوستن به ملاء اعلی، دکتر مصطفی چمران را به پیشگاه ولی عصر ارواحنا فداه تسلیت و تبریک عرض می‏کنم. 

تسلیت از آن رو که ملت شهیدپرور ما سربازی را از دست داد که در جبهه‏ های نبرد با باطل، چه در لبنان و چه در ایران حماسه می‏آفرید و سرلوحه‏ ی مرام او اسلام عزیز و پیروزی حق بر باطل بود. او جنگجویی پرهیزکار و معلمی متعهد بود که کشور اسلامی ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت. و تبریک از آن رو که اسلام بزرگ چنین فرزندانی تقدیم ملتها و توده‏ های مستضعف می‏کند و سردارانی همچون او در دامن تربیت خود پرورش می‏دهد. مگر چنین نیست که زندگی عقیده و جهاد در راه آن است. 

چمران عزیز با عقیده‏ی پاک خالص غیروابسته به دسته‏جات و گروه های سیاسی و عقیده به هدف بزرگ الهی، جهاد در راه آن از آغاز زندگی شروع و با آن ختم کرد. او در جهاد، با نور معرفت و پیوستگی به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان  خود را نثار کرد. او با سرافرازی زیست و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید. 

هنر آن است که بی‏ هیاهوهای سیاسی و خودنمای های شیطانی برای خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی، و این هنر مردان خداست. 

او در پیشگاه خدای بزرگ با آبرو رفت. روانش شاد و یادش بخیر. و اما، ما می‏توانیم چنین هنری داشته باشیم؟ با خداست که دستمان را بگیرد و از ظلمات جهالت و نفسانیت برهاند. من این ضایعه را به ملت شریف ایران و لبنان، بلکه به ملت های مسلمان و قوای مسلح و رزمندگان در راه حق و به خاندان و برادر محترم این مجاهد عزیز تسلیت عرض می‏کنم و از خداوند تعالی رحمت برای او و صبر و اجر برای بازماندگان محترمش خواهانم

تاریخ 1 / 4 / 60 

مثل چمران بمیرید 

شماها چند سال دیگر نیستید در این عالم، چمران هم نیست، چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد و در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد، ما و شما هم خواهیم رفت. مثل چمران بمیرید، مثل این سربازهایی که در مرزها کشته می‏شوند بمیرید.

تاریخ 1 / 4 / 60

منبع: کتاب ایثار و شهادت در مکتب امام خمینی

New Page 10

 محل تولد :تهران /تهران

 نام پدر :محمود

 محل شهادت :کیانشهر

 تاریخ شهادت : 17/1/1367

 

 طول مدت حیات :21

 مزار شهید:

 

سال 1346 سال آغاز زندگی مرضیه در قفس تنگ دنیا بود، شهر تهران میزبان او شد، مرضیه تحت تربیت پدرش محمود رشد کرد و در روز اول پاییز سال 1353 به مدرسه رفت.

او توانست با موفقیت تا اخذ مدرک دیپلم تحصیل نماید.
در همین سال‌ها با علی قدیری ازدواج کرد و صاحب فرزندی به نام مصطفی شد. در روز هفدهم بهار سال 1367 در سن 21 سالگی حمله موشکی عراق خزان زندگی آنان را رقم زد و مرضیه در شهرستان کیانشهر به شهادت رسید.

منبع:کتاب آئینه و شقایق جلد 1 صفحه 54 ، برگرفته شده از سایت صبح

مسأله‏ ایکه قابل توجه است این است: در آیات و روایات وارد شده که شهید زنده است شهید نمی‏میرد سؤال این است مگر سایر مؤمنین غیر از شهداء پس از مرگ زنده نیستند؟ آن‏ها می‏میرند و نابود می‏شوند که قرآن و روایات می‏گوید شهدا زنده‏ اند؟ 
پاسخاز این سؤال زیاد است فعلا ما به یک جواب اکتفا می‏کنیم و آن این است که طبق آیات و روایات که در بحث بقاء روح در همین کتاب ذکر خواهیم کرد، ارواح همه‏ی انسان‏ها پس از مرگ، در عالم برزخ زنده هستند، تا قبل از نفخه صور، چون صور اسرافیل قبل از روز قیامت دمیده شود آن‏ها هم می‏میرند سپس خداوند متعال اجسام را با ارواح دو مرتبه زنده می‏کند غیر از ارواح شهدا که آن‏هاهرگز نمی‏میرند، آن‏ها زنده هستند تا روز قیامت دلیل بر این مطلب این آیه‏ی شریفه است: 
«ونفخ فی الصور فصعق من فی السموات و من فی الأرض الا من شاء الله ثم نفخ فیه أخری فاذا هم قیام ینظرون - و أشرقت الأرض بنور ربها».
در صور اسرافیل دمیده می‏شود می‏میرند کسانی که در آسمان‏ها و زمینند مگر کسانی را که خدا بخواهد، (آن‏ها زنده‏اند). 

درتفسیر وارد شده آن‏ها که زنده ‏اند شهداء می‏باشند که هرگز نمی‏میرند سپس دو مرتبه صور اسرافیل دمیده می‏شود پس ناگهان همه‏ی آن‏ها که مرده بودند بپا می‏خیزند و منتظر فرمان خدایند.

مرحومحاج میرزا حبیب‏الله خویی در منهاج البراعة شرح نهج‏ البلاغة حدیثی را از پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله از تفسیر مجمع البیان در ذیل آیه‏ی شریفه نقل می‏کند کسانی که زنده هستند و هرگز نمی‏میرند آن‏ها شهداء می‏باشند و فی روایة ان النبی صلی الله علیه و آله سئل جبرئیل عن هذه الایة من ذا الذیلم یشاءالله یصعقهم؟ قال هم الشهداء متقلدون اسیافهم حول العرش.
معنایدیگری که شهداء زنده هستند و هرگز نمی‏میرند با وجود این که تمام ارواح درعالم برزخ زنده هستند این است که زنده بودن شهداء در عالم برزخ یک نوع زنده بودن خاصی است که چنین زنده بودن را دیگران ندارند آن خاص خاص، مخصوص شهداء است که دیگران چنین حیاتی را ندارند.
منبع: کتاب مقام شهید در پیشگاه پروردگار

تاریخ تولد :1335

نام پدر :جمشید

تاریخ شهادت : 15/خرداد/1368

محل تولد :اردبیل /سراب

طول مدت حیات :33

محل شهادت :کربلا

مزار شهید :العماره مادی، شماره 102

 

موسیگل محمدی فرزند جمشید در سال 1335 در شهرستان سراب از توابع استان اردبیلدیده به جهان گشود وی تحصیلات خود را تا اخذ مدرک سیکل ادامه داد و پس از آن جهت کمک به تامین معاش خانواده به کار پرداخت پس از مدتی جهت گذراندن خدمت نظام وظیفه به سربازان ارتش جمهوری اسلامی پیوست و در تیپ 81 زرهی بعنوان آرپی‌جی‌زن مشغول به خدمت گردید و در جریان نبرد به اسارت نیروهای دشمن بعثی درآمد وی پس از گذراندن سالها اسارت در بند دژخیمان سرانجام در پانزدهمین روز از خردادماه سال 1368 در سن 33 سالگی غریبانه به ملکوت اعلی پیوست و حصار سرد زندان را شرمنده صبر ایوب‌وار خویش ساخت پیکر خسته ورنج‌کشیده او را در اردوگاه العماره رمادی شماره 102 به خاک سپردند و نسیم پیام غربت او را برای خانواده چشم انتظار به همراه آورد. روحش شاد

منبع:پرونده شهید در گروه تحقیقاتی فکه، برگرفته شده از سایت صبح

 
زاغه‏نشینها بودند که خون دادند 
این زاغه‏نشینها بودند که در خیابانها فریاد کردند و خون دادند و جوان دادند و مادرهایی که چهار تا بچه داشتند سه تا بچه‏هایشان رفته بود، باز می گفتند که این هم اگر برود برای خداست. 
تاریخ 5 / 12 / 57
ما مرهون طبقه مستمندان هستیم 
تمام مسائل که واقع شد ما مرهون منت - بعد از خدای تبارک و تعالی - این ملت ایران و خصوصا طبقه مستمندان، نه طبقه اشراف و اعیان و بالادستها، ما مرهون آنها هستیم. آنهایی که زن و مرد، صغیر و کبیر در هر وقت که اقتضا می‏کرد در خیابانها می‏ریختند و هیچ در مقابل مسلسلها ابا نداشتند، سینه‏ها را باز می‏کردند و می‏گفتند «بزن». باید بگویم که گوشت و خون غلبه کرد بر تانک و مسلسل، و این قدرت خدای تبارک و تعالی بود.
تاریخ 5 / 12 / 57
توده‏ی ملت خون دادند نه اعیان و اشراف 
آن که خون داده همین جوان، همین توده بوده است، آن که جوان داده است همین توده بوده است. یک دسته‏ای بیرون بوده‏اند، اشراف و اعیان هم بالاها نشسته بودند و شما خون دادید، شما جوان دادید. 
تاریخ 10 / 12 / 57
شهدا از طبقات بالا نبودند 
شما آمار اینهایی که کشته شدند، یک وقتی اگر می‏توانید، هرکس می‏تواند در هر جا هست به دست بیاورد، اگر یک صاحب دولت توی آن هست، اگر یک تاجر درجه اول توی آن هست، اگر یک خان توی آن هست. اگر یک سرباز توی آن هست، اگر یک وزیر توی آن هست، اگر یک کمونیست توی آن هست، شما پیدا کنید به ما اطلاع دهید. همه‏ی آنها مسلمانهایی بودند که توی خیابانها ریختند که «مرگ بر او، و ما جمهوری اسلامی می‏خواهیم» همه کشته‏های ما از اینها، شما افشا کنید، پیدا کنید که چند نفر تاجر و معتبر بودند، چند نفر خان بوده توی اینها، چند نفر رئیس و مثلا کذا بوده است، چند نفر وزیر بوده است، چند تا مدیر کل بوده است، یکی از اینها را نمی‏توانید پیدا کنید. هرچه بوده این ملت، این توده جمعیت و ملت بوده است، این ملت مسلم، غنایم مال اینهاست و باید به اینها بدهید، مستمندان، اینهایی که صدمه دیدند، آنهایی که کشته داده‏اند، آنهایی که جوان داده‏اند، پیرزنهایی که جوانهایشان از بین رفت. این غارتگری اینها را، باید برای آنها زندگی تأمین کرد. 
تاریخ 15 / 12 / 57
مستضعفین بودند که خون دادند 
آنهایی که امروز برای استفاده‏ی نامشروع می‏خواهند سر این سفره بنشینند کجا بودند آن روز که مستضعفین خود خود را می‏دادند. 
تاریخ 26 / 2 / 58
شهدای 15 خرداد از اقشار مسلمان و مستضعف بودند 
پانزده خرداد برای اسلام بود و به اسم اسلام بود و به مبدأیت اسلام و راهنمایی روحانیت و همین جمعیتها که الآن اینجا هستند، اینها بودند که 15 خرداد را به وجود آوردند. همین صنف جمعیت بودند که 15 خرداد را به وجود آوردند و همین صنف جمعیت بودند که کشته شدند. همین طبقه از افراد اسلامی که برای اسلام قیام کردند و هیچ نظری جز اسلام نداشتند، 15 خرداد را به وجود آوردند. همین جمعیتی که مقصدی غیر از اسلام ندارند، در تعقیب 15 خرداد تا حالا دنبال کردند. از همین جمعیت که مقصدی غیر از اسلام ندارند امید آن است که تعقیب کنند و نعضت ما را به ثمر برسانند. 
باید دید این جمعیت کی هستند، اینها که 15 خرداد را به وجود آوردند و آنها که در 15 خرداد به طوری که مشهور است 15 هزار فدایی دادند و آنهایی که پس از پانزده خرداد و پانزده‏های خرداد و پس از قتل عام 15 خرداد و قتل عامهای دیگر در میدانها آمدند، چه قشری از جمعیت بودند؟ آنهایی که پانزده خرداد را به وجود آوردند، آنهایی که دنباله‏ی 15 خرداد را تاکنون رساندند. آنهایی که برای شکستن سد رژیم فعالیت کردند، آنهایی که به خیابانها ریختند و فریاد الله اکبر کردند، همین قشر از جمعیت بودند. حق مال همین قشر از جمعیت است، دیگران هیچ حقی ندارند... 
ای کسانی که گمان می‏کنید غیر اسلام رژیم را ساقط کرده است، ای کسانی که احتمال می‏دهید که غیر مسلمین و غیر اسلام کس دیگر دخالت داشته است، شما مطالعه کنید، بررسی کنید، اشخاصی که در پانزده خرداد جان دادند، سنگهای قبرهای آناه را ببینید کی بودند اینها، اگر یک سنگ قبر از این قشرهای دیگر غیر اسلامی پیدا کردید، آنها هم شرکت داشته‏اند. اگر در قشرهای اسلامی، یک سنگ قبر از آن درجه‏های بالا پیدا کردید، آنها هم شرکت داشته‏اند ولی پیدا نمی‏کنید، هرچه هست این قشر پایین است، این قشر کشاورز است، این قشر کارگر است، این تاجر مسلم است، این کاسب مسلم است، این روحانی متعهد است هرچه هست از این قشر است. پس 15 خرداد را به تبع اسلام اینها به وجود آوردند و به تبع اسلام اینها حفظ کردند و به تبع اسلام اینها نگهداری می‏کنند.
تاریخ 15 / 3 / 58
من مأیوسم که طبقات بالا خدمتی به انقلاب بکنند 
از 15 خرداد تا حالا که آمدیم، خون دادیم یعنی شما خون دادید، من که نشسته‏ام اینجا، من هم هیچ حقی ندارم، شماها خون دادید، شماها به میدان رفتید، شماها مبارزه کردید، ماها هیچ حقی نداریم. ما باید برای شما خدمت کنیم. خودمان نباید استفاده کنیم. نه استفاده‏ی عنوانی، خاک بر سر من که بخواهم استفاده عنوانی از شما بکنم، خاک بر سر من که بخواهم خون شما ریخته بشود و من استفاده‏اش را ببرم. طبقه‏های بالا، آنهایی که فعالیت هیچ نداشتند و مخالفت هم ندارند، حقی ندارند و نباید حقی داشته باشند لکن اگر از حالا خدمت بکنند، صاحب حق می‏شوند و من مأیوسم که خدمت بکنند. 
تاریخ 15 / 3 / 58
این طبقه محروم جامعه بود که شهید داد 
گروههایی که در سرتاسر کشور این انقلاب را به ثمر رساندند، همان زن و مرد محروم و همانهایی که مستضعف هستند و کاخ‏نشینها آنها را استضعاف می‏کند و اینها ثابت کردند که کاخ‏نشینها هستند که ضعیفند و پوسیده‏اند و برای این ملت هیچ کاری نکرده‏اند و نخواهند کرد. این دانشگاه بود، جوانهای دانشگاه که آنها هم از محرومین و مستضعفین‏اند و این طبقه‏ی محروم جامعه بود که از همه رفاهها محروم بود لکن قلبش مملو از عشق به اسلام و ایمان بود و با آن ایمان این حرکت را دنبال کرد و شهید داد و در مقابلش چیزی مطالبه نکرد.
تاریخ 16 / 1 / 60
سنگینی انقلاب بر دوش توده‏های میلیونی و محرومان جامعه است 
ما اگر با یک نظر سطحی از نخستین روزهای نهضت تا پیروزی و از پیروزی تاکنون به کردار طبقات مختلف و گروهها نگریسته و ارزیابی کنیم، می‏توانیم تا حدودی مدعیان پرتوقع و فداکاران بی‏توقع را به طور اجمال از هم جدا کنیم. قشرهایی که انقلاب را با فداکاری بی‏دریغ و جان نثاری سخاوتمندانه، بی‏هیچ چشمداشتی به پیروزی رسانده و از پیروزی تاکنون برای دفاع از انقلاب و رفع مشکلات از پای ننشسته‏اند و تاکنون با آنکه سنگینی انقلاب بر دوش آنان بوده است توقع نام و نشان و مقامی نداشته ندارند، اینان توده‏های میلیونی و محرومان جامعه هستند که خدایشان قدرت و سعادت دهد.
تاریخ 21 / 11 / 60   
جنوب شهریهای محروم در طول تاریخ بیشتر بپا خاسته‏اند 
انفجار جنایت بار عظیمی  که شب گذشته صدای مهیب آن را شنیدیم و حجم عظیم آن را در وسایل ارتباط جمعی خواهید دید و شنید، در جنوب شهر تهران در بین جماعت مظلومی که از طبقه مستضعف و مستمند تشکیل می‏شود اتفاق افتاد و صدها بیگناه و مظلوم را شهید و مجروح کرد. کودکان نورس را در آغوش مادران به هلاکت رساند و شرافت و انسانیت را به سوگ نشاند و چهره‏ی قبیح امریکاییان منافق و منحرفان را بیشتر ظاهر کرد. اینان انتقام شکست مفتضحانه خود را از مظلومان متعهد به اسلام جنوب شهری می‏گیرند و شکست خود را از چشم آنان می‏بینند. جنوب شهریهای محروم و طبقه مظلوم در طول تاریخ با تعهد به ارزشهای انسانی و اسلامی، بیشتر و مصممتر در مقابل قدرتها و وابستگان و دلباختگان به آنها بپا خاسته و می‏خیزند و اینان هستند که با مشت گره کرده خود و حضور دایم در صحنه اسلام، قدرتها را در هم می‏کوبند و طمع کاران را که به دنبال قدرتها بودند، مأیوس نمودند. سربازان و سپاهیان و بسیجیان و سایر قوای مسلح امروز ما نیز در همین طایفه و طبقه هستند. 
تاریخ 10 / 7 / 61
زاغه‏نشینان، شهید داده‏اند 
همین زاغه‏نشینانیی که من یادم نمی‏روم که وقتی در تلویزیون دیدم از یک خانه‏ای از این زاغه‏ها یک عده‏ای پیرمرد و پیرزن و بچه و اینها بیرون آمدند و یکی از آنها پرسید که کجا می‏روید، گفتند می‏رویم تظاهر، تظاهرات. همینها بودند که ناهار روزشان و شام شبشان را نداشتند، لکن با همت والای خودشان، با آن قدت معنوی الهی خودشان در آن رژیم بیرون آمدند و شهید دادند و فاتح شدند و در جمهوری اسلامی هم همینها هستند که پشتیبانی می‏کنند و در جبهه‏ها و پشت جبهه‏ها محکم ایستاده‏اند.
تاریخ 8 / 2 / 62   
فداکارن جنگ، تربیت شده مکتب اولیای الهی 
در کدام جنگ و نهضت و انقلاب و شورش در طول زمان و سراسر خلقت، سربازانی چننی و فداکارنی مانند ایران را سراغ دارید، جز در طبقه اولیای الهی و تربیت شدگان در مکتب آنان که فرزندان این دیار به نور آنان استضائه کرده و از خود رسته‏اند. 
تاریخ 22 / 11 / 62
قشر فعال در جبهه‏ها، طبقات محروم هستند 
امروز هم قشر فعال در جبهه‏ها و پشت جبهه‏ها همان طبقات محروم ساده زیست هستند و در بین آنان از آن وابستگان و دلبستگان به علایق دنیا اثری نمی‏بینید. 
تاریخ 7 / 3 / 63
پابرهنه‏های محروم، ستون محکم انقلاب 
[باید] مصلحت پابرهنه‏ها و گودنشینها و مستضعفین بر مصلحت قاعدین در منازل و مناسک و متمکنین و مرفهین گریزان از جبهه و جهاد و تقوا و نظام اسلامی مقدم باشد و نسل به نسل و سینه به سینه شرافت و اعتبار پیشتازان نهضت مقدس و جنگ فقر و غنا محفوظ بماند و باید سعی شود تا از راه رسیده‏ها و دین به دنیافروشان، چهره‏ی کفرزدایی و فقر ستیزی روشن انقلاب ما را خدشه‏دار نکنند و لکه‏ی ننگ دفاع از مرفهین بی‏خبر از خدا را بر دامن مسؤولین نچسبانند و آنهایی که در خانه‏های مجلل، راحت و بی‏درد آرمیده‏اند و فارغ از همه‏ی رنجها و مصیبتهای جانفرسای محکم انقلاب و پابرهنه‏های محروم، تنها ناظر حوادث بوده‏اند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفته‏اند، نباید به مسؤولیتهای کلیدی تکیه کنند، که اگر به آن جا راه پیدا کنند چه بسا انقلاب را یکشبه بفروشند، و حاصل همه‏ی زحمات ملت را بر باد دهند، چرا که اینها هرگز عمق راه طی شده را ندیده‏اند و فرق و سینه‏ی شکافته‏ی نظام و ملت را به دست از خدا بی‏خبران مشاهده نکرده‏اند و از همه‏ی زجرها و غربتهای مبارزان و التهاب و بی‏قراری مجاهدان که برای مرگ و نابودی ظلم بیگانگان دل به دریای بلا زده‏اند، غافل و بی‏خبرند. 
تاریخ 6 / 5 / 66   
طبقات کم درآمد جامعه‏ی ما، سر و جان می‏دهند 
وقتی که پابرهنه‏ها و گودنشینان و طبقات کم درآمد جامعه‏ی ما امتحان و تقید خود را به احکام اسلامی تا سرحد قربانی نمودن چندین عزیز و جوان و بذل همه‏ی هستی خود داده‏اند و در همه‏ی صحنه‏ها بوده‏اند - و ان شاء الله خواهند بود - و سر و جان را در راه خدا می‏دهند، چرا ما از خدمت به این بندگان خالص حق و این رادمردان شجاع تاریخ بشریت افتخار نکنیم! ما مجددا می‏گوییم که یک موی سر این کوخ‏نشینان و شهید دادگان به همه‏ی کاخ و کاخ‏نشینان جهان شرف و برتری دارد.
تاریخ 6 / 5 / 66
متدینین بی‏بضاعت برپا دارندگان واقعی انقلابها 
ملت عزیز ما که مبارزان حقیقی و راستین ارزشهای اسلامی هستند، بخوبی دریافته‏اند که مبارزه با رفاه‏طلبی سازگار نیست و آنها که تصور می‏کنند مبارزه در راه استقلال و آزادی مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه‏داری و رفاه‏طلبی منافات ندارد، با الفبای مبارزه بیگانه‏اند. و آنهایی هم که تصور می‏کنند سرمایه‏داران و مرفهان بی‏درد با نصیحت و پند و اندرز متنبه می‏شوند و به مبارزان راه آزادی پیوسته و یا به آنان کمک می‏کنند، آب در هاون می‏کوبند. بحث مبارزه و رفاه، بحث قیام و راحت‏طلبی، بحث دنیاخواهی و آخرت‏جویی دو مقوله‏ای است که هرگز با هم جمع نمی‏شوند، و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بی‏بضاعت، گردانندگان و برپا دارندگان واقعی انقلابها هستند.
تاریخ 29 / 4 / 67
مرفهین کمتر دل برای انقلاب سوزانده‏اند 
همه نیز می‏دانیم که اکثریت این قشر  و رزمندگان عزیز اسلام از طبقات محروم و کم‏درآمد بودند و مرفهین کمتر دل برای انقلاب سوختند. 
تاریخ 11 / 7 / 67
منبع: کتاب ایثار و شهادت در مکتب امام خمینی

تاریخ تولد :1335

نام پدر :جمشید

تاریخ شهادت : 15/خرداد/1368

محل تولد :اردبیل /سراب

طول مدت حیات :33

محل شهادت :کربلا

مزار شهید :العماره مادی، شماره 102

 

موسی گل محمدی فرزند جمشید در سال 1335 در شهرستان سراب از توابع استان اردبیل دیده به جهان گشود وی تحصیلات خود را تا اخذ مدرک سیکل ادامه داد و پس از آن جهت کمک به تامین معاش خانواده به کار پرداخت پس از مدتی جهت گذراندن خدمت نظام وظیفه به سربازان ارتش جمهوری اسلامی پیوست و در تیپ 81 زرهی بعنوان آرپی‌جی‌زن مشغول به خدمت گردید و در جریان نبرد به اسارت نیروهای دشمن بعثی درآمد وی پس از گذراندن سالها اسارت در بند دژخیمان سرانجام در پانزدهمین روز از خردادماه سال 1368 در سن 33 سالگی غریبانه به ملکوت اعلی پیوست و حصار سرد زندان را شرمنده صبر ایوب‌وار خویش ساخت پیکر خسته و رنج‌کشیده او را در اردوگاه العماره رمادی شماره 102 به خاک سپردند و نسیم پیام غربت او را برای خانواده چشم انتظار به همراه آورد. روحش شاد

منبع:پرونده شهید در گروه تحقیقاتی فکه، برگرفته شده از سایت صبح

X